Nizip Anaokulu

WEB https://nizipanaokulu.meb.k12.tr
Adres : Kıbrıs Mah. Karkamış Cad.No101 NİZİP / GAZİANTEP
VİZYON : Geleceğin Türkiye’si için sağlıklı, mutlu,yaratıcı ve özgüvenli çocuklar yetiştiren okul olmak.
MİSYON : Türk milli eğitiminin ve okul öncesi eğitiminin amaçları doğrultusunda çağın ihtiyaçlarına cevap verebilmek için, paylaşan, yardımlaşan, saygı duyabilen, kendiyle ve çevresiyle barışık, düşünen, tartışan, Türkçeyi doğru ve etkin kullanan, özgüveni olan, aile-doğa-vatan sevgisi olan, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayan ve eğitim-öğretim programını bu doğrultuda düzenleyen kapsayıcı bir eğitim yuvası olmak temel amacımızdır.
BAŞARILAR : Kalite Beratı, Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul Beratı, Okulum Temiz Belgesi, eTwinning Okulu Etiketi, eTwinning Avrupa Kalite Etiketi ve eTwinning Ulusal Kalite Etiketi almış olmak.

Öğretim Şekli :İkili öğretim
Saatler : 07:30-12:30 12:30-17:30
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz,Zeminden Isıtmalı
Servis :
Ulaşım : Şehiriçi dolmuş ve yürüyerek
Yerleşim Yeri : Kıbrıs mahallesi Karkamış cad.No:101 Nizip /Gaziantep
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkezde
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : eTwinning projelerimiz: Elim Toprağa Değsin We are all so precıous /Hepimiz Çok Değerliyiz Zorba Olma Arkadaş Ol Kovanı Doldur Waldorf ile Doğaya Dönüş inserteditSil Tasarla/Kodla/Oyna inserteditSil Büyük Bilim İnsanları, Küçük Mucitler Yaratıcı Sanatsal Deneyimler 7 Bölge Mektup Kardeşliği ile Ülkemizi Tanıyoruz